A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Prime Rate Irodaház

Projekt adatok

Cím: 2100 Gödöllő Pattantyús Ábrahám krt. 16.
Dolgozók száma: 55
Átadás éve: 2017 Q2
Méret: 700 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Office Line Kft.

Tervező iroda:

Reload Építészstúdió Kft., Térváz Építőipari Kft.

Leírás

2016-ben kaptuk a megbízást a nyomdaipari szolgáltatásokat nyújtó Prime Rate Kft-től új, gödöllői gyártócsarnokukhoz tartozó fogadóépület belső tereinek megtervezésére. A fogadóépületnek egyszerre kell munkahelyként (irodaházként) és a megújuló Prime Rate brand arculati elemeként is működnie.

Fontos volt, hogy a belső tér a cég profilját adó nyomdaipari tevékenységekre reflektáljon, egyúttal igényes és időtálló munkakörnyezetet is teremtsen.

Arra törekedtünk, hogy az ipari parkok épített környezetére jellemző monotónia és „dobozos” design megoldások helyett, egyszerű eszközökkel friss és értékálló belsőépítészeti minőséget hozzunk létre.

Az ipari parkok építészetének funkcionális világába becsempészett legkisebb kreativitás is nagyban gazdagítja az épített környezetet amellett, hogy a munkatársak számára egy - az ipari szektorban - szokatlanul magas minőségű munkakörnyezetet biztosít.

A belső terek kialakításakor a koncepció alapját a nyomdaiparra jellemző színek és textúrák világának sokszínűsége adta. Megragadtuk a nyomdaiparra jellemző technológia letisztult, átlátható rendszerét, ötvözve a felhasznált alapanyagok adta sokrétű megjelenés lehetőségével. Nem csak a színek, a fény, de a tapintás is fontos szerepet játszik egy-egy igényes grafikai, nyomdai munka befogadásakor. Arra törekedtünk tehát, hogy a belső tér már az első pillantásra megragadó legyen, egy igényes grafikai kiadvány befogadásához hasonlóan. A réz megjelenése finom utalás az ipari technológiára. Az előtér betonhatású falfelületén a cég logójával építünk egy új texturát, melyet a felületet megvilágító falikarok emelnek ki. Az üvegfelületek átlátásai, a terek egymásba folyó rendszere, a letisztult, igényes grafikai munkákra jellemző érzést teremti meg.

Az étkező a játék, a pihenés tere, ahol egy másik világot, a ’60-as évek amerikai gyorsétterem interiort idéztük meg, a koncepcióba illő apró utalásokkal, mint pl. az étkező boxok, a fém lámpák- és táblák, és telített színek.