A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

KPMG

Projekt adatok

Cím: 1134 Budapest Váci út 31
Dolgozók száma: 750
Átadás éve: 2014Q3
Méret: 11000 m²

Képek

Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája

Kapcsolodó szolgáltatók

Világítástechnika:

Ambi Light Kft.

Irodabútoros:

Blue Business Interior Kft.

Belsőépítész:

MádiLáncos Studió Kft.

Leírás

A KPMG a "Big 4”-ként emlegetett nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó cégek egyike.  A társaság 750 munkatársával a Váci úton található, idén átadott Vision Towers irodaház északi szárnyának szintjeire költözött augusztusban, közel 11 ezer m2 területre.



A tervezési folyamatot a racionális térszervezés mellett az eleganciára való törekvés vezérelte. A reprezentatív tereket  -lobby, konferenciatermek, igazgatói szint- minőségi  anyaghasználat jellemzi, a visszafogott színhasználat mellett a felületeket textúrák és árnyalatok játékával igyekeztünk gazdagítani.



A lobby feszes szerkesztésének oldására a térfalakat pixelátmenetes grafikát és sötétre festett mennyezetet alkalmaztunk, a mennyezetre organikus lámpakompozíciót terveztünk. A végfalon a magyar kortárs képzőművészet jeles szereplői között meghirdetett képzőművészeti pályázat keretében kiválasztott, Mengyán András által készített műalkotás látható.



Az irodai szintek kikapcsolódást szolgáló tereiben - konyha, work café, breakout - megjelennek erősebb színek , grafikáiban játékosabb formák is.