A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Dealogic Playground

Projekt adatok

Cím: 1027 Budapest Henger utca 2b
Dolgozók száma: 72
Átadás éve: 2017 Q1
Méret: 580 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

Mashroom Design kft. Szegő Gábor, Hitka András, Gáti Anna, Szabó Andrea

Projektmenedzsment:

Stay in Hungary Kft.

Kivitelezés:

Telesis-Net Kft

Leírás

Dealogic Playground nevet kapta az amerikai tőzsdén jegyzett szoftverfejlesztő cég,
a Dealogic idén átadott irodája, mely nevében rejti a designkoncepciója alapját. A

délövi játszótér és honi retro hangulatában megfogalmazott tér 72 dolgozónak ad
otthont 580nm2-en a Margit Palace irodaházban. E költségérzékenyebb munkatér
tervezésénél fontos szempont volt a felületi design minél árnyaltabb és mobilisabb
megfogalmazása lévén, hogy átmeneti irodaként került megvalósulásra 2 éves
ciklusra. Emiatt a benne megjelenő elemek tervezésénél fontos szempont volt a
mobilitás, az újra hasznosíthatóság valamint a költséghatékonyság.
Komolyabb szerkezeti átalakításra nem lévén mód, a tervezői koncepció egy
modernkori játszótér ötletét vette alapul, melynek költöztethető alapelemei egy
játszóteret alkotnak, tele vidám és szellemes megoldással.
Központjában egy hatalmas úszómedencét idéző kanapé terül el, annak minden
elengedhetetlen kiegészítőjével (gumilabda, úszógumi párna, laptoptartó
úszódeszka), hozzá napozóágyak.
A bejáratnál vintage dolgozósarok fogadja az érkezőket recepciós pult gyanánt,
mögötte négyszemélyes hintapad, mely alternatív kistárgyalóként is funkcionál.
A legvilágosabb sarokban egy dobogós kialakítású openspace előadó található
formabontó vizuális kultúrával, amely ötvözi az uszodai strandhangulatot és egy
fehérhomokos nyaralóövezet stílusjegyeit.
A konyha-étkező szintúgy eklektikus életérzést áraszt, erőteljes, életvidám színekkel,
hangsúlyos kontrasztokkal, egyedi tervezésű konyhafronti grafikával, üvegfóliával,
természetes anyagokkal és sok-sok zölddel.

Izelítő videó:
https://vimeo.com/248302270

A fotókat Filep Krisztina készítette.