A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


MAZARS

Projekt adatok

Cím: 1123 Nagyenyed u. 8-14.
Dolgozók száma: 100
Átadás éve: 2014Q3
Méret: 1198 m²

Képek

Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Blue Business Interior, Do Work

Belsőépítész:

Duplart Design Platform Kft

Növénydekoráció:

Green Office Kft.

Generálkivitelezés:

DVM group - Kivitelezés

Grafikai design megoldások:

Rush Design

Leírás

A Mazars 1991 óta van jelen Magyarországon, és jelenleg a hazai piac egyik vezető könyvvizsgáló és tanácsadó cége. Közel 100 magasan képzett és elkötelezett munkatárssal állunk ügyfeleink rendelkezésére.2014-ben a hosszú távú bérleti szerződésünk megszűnése következtében lehetőségünk adódott arra, hogy a szervezet egészét befolyásoló, stratégiai döntést hozzunk irodánkkal kapcsolatban. Alapos piackutatás és az elérhető alternatívák elemzését követően új irodaházba történő költözés mellett döntöttünk.A Mazars-nál a munkatársak átlagéletkora alig haladja meg a 30 évet. Az audit, valamint az adó- és jogi tanácsadás üzletágak tekintetében az emberi erőforrás tervezéssel kapcsolatos stratégiánk pályakezdők toborzására épül, hiszen a fiatal tehetségek fontos építőkövei a tanácsadó szakmának.Új irodánk tervezése során a nemzetközi tanácsadó cégektől megszokott komoly, üzleties megjelenést ötvöztük a fiatalos szín- és formavilágú, közösségi terekre is hangsúlyt helyező kialakítással.Az irodaház kiválasztásában fontos szempont volt a megközelíthetőség, a magas esztétikai minőség, valamint az irodaház által kínált irodaterek hatékonysága.A kiválasztott irodatér első bérlőjeként lehetőségünk volt maximálisan az igényeinkre szabni a kialakítást, és ebben neves referenciákkal rendelkező, professzionális partnerek segítettek bennünket. A tervezés hosszú, hat hónapot felölelő folyamata során figyeltünk arra, hogy a menedzsment elképzelései mellett teret adjunk munkavállalóink visszajelzéseinek, ötleteinek is, ezért a tervezés első lépéseként munkavállalói workshopokat szerveztünk a szakmai üzletágainkat képviselő munkatársak részvételével.Az 1198 m2-es irodaterünk két nagy részre osztható. A tágas recepciós tér körül koncentráltan található az ügyfél- és vendégfogadásra alkalmas hét tárgyalónk, amelyek funkcionalitásukat tekintve egymástól eltérők. Két interjúszobát alakítottunk ki. Az ügyfelek fogadására alkalmas öt tárgyalónkból négy kivetítésre alkalmas, modern TV képernyővel vagy projektorral felszerelt a hatékony megbeszélések elősegítése céljából. Három kisebb tárgyalónk szükség esetén nagy tárgyalóvá összenyitható. Ezekben a tárgyalókban a bútorok kiválasztása során odafigyeltünk a mozgathatóságára is. Az ügyféltér dizájnja a komoly, reprezentatív megjelenést célozza.A vendégek által nem látogatható belső tereink fiatalos külsőt kaptak. Meglévő bútorainkat design bútorokkal egészítettük ki, kiemelten a belső projekttereinkben. A szőnyeg, a falak és a bútorok mintázata, összeállítása komoly tervezői munka eredménye.Vezetőink 2-4 fős szobákban kaptak helyet, egyéb munkaállomásaink open space területen kerültek elhelyezésre. Irodánk központi tere az általunk agorának keresztelt irodarész, ahol belső megbeszéléseknek helyet adó projektterek, valamint kellemes beszélgető alkalmatosság mellett a csocsóasztalunk is helyet kap.