A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



MAZARS

Projekt adatok

Cím: 1123 Nagyenyed u. 8-14.
Dolgozók száma: 100
Átadás éve: 2014Q3
Méret: 1198 m²

Képek

Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Blue Business Interior, Do Work

Belsőépítész:

Duplart Design Platform Kft

Növénydekoráció:

Green Office Kft.

Generálkivitelezés:

DVM group - Kivitelezés

Grafikai design megoldások:

Rush Design

Leírás

A Mazars 1991 óta van jelen Magyarországon, és jelenleg a hazai piac egyik vezető könyvvizsgáló és tanácsadó cége. Közel 100 magasan képzett és elkötelezett munkatárssal állunk ügyfeleink rendelkezésére.



2014-ben a hosszú távú bérleti szerződésünk megszűnése következtében lehetőségünk adódott arra, hogy a szervezet egészét befolyásoló, stratégiai döntést hozzunk irodánkkal kapcsolatban. Alapos piackutatás és az elérhető alternatívák elemzését követően új irodaházba történő költözés mellett döntöttünk.



A Mazars-nál a munkatársak átlagéletkora alig haladja meg a 30 évet. Az audit, valamint az adó- és jogi tanácsadás üzletágak tekintetében az emberi erőforrás tervezéssel kapcsolatos stratégiánk pályakezdők toborzására épül, hiszen a fiatal tehetségek fontos építőkövei a tanácsadó szakmának.



Új irodánk tervezése során a nemzetközi tanácsadó cégektől megszokott komoly, üzleties megjelenést ötvöztük a fiatalos szín- és formavilágú, közösségi terekre is hangsúlyt helyező kialakítással.



Az irodaház kiválasztásában fontos szempont volt a megközelíthetőség, a magas esztétikai minőség, valamint az irodaház által kínált irodaterek hatékonysága.



A kiválasztott irodatér első bérlőjeként lehetőségünk volt maximálisan az igényeinkre szabni a kialakítást, és ebben neves referenciákkal rendelkező, professzionális partnerek segítettek bennünket. A tervezés hosszú, hat hónapot felölelő folyamata során figyeltünk arra, hogy a menedzsment elképzelései mellett teret adjunk munkavállalóink visszajelzéseinek, ötleteinek is, ezért a tervezés első lépéseként munkavállalói workshopokat szerveztünk a szakmai üzletágainkat képviselő munkatársak részvételével.



Az 1198 m2-es irodaterünk két nagy részre osztható. A tágas recepciós tér körül koncentráltan található az ügyfél- és vendégfogadásra alkalmas hét tárgyalónk, amelyek funkcionalitásukat tekintve egymástól eltérők. Két interjúszobát alakítottunk ki. Az ügyfelek fogadására alkalmas öt tárgyalónkból négy kivetítésre alkalmas, modern TV képernyővel vagy projektorral felszerelt a hatékony megbeszélések elősegítése céljából. Három kisebb tárgyalónk szükség esetén nagy tárgyalóvá összenyitható. Ezekben a tárgyalókban a bútorok kiválasztása során odafigyeltünk a mozgathatóságára is. Az ügyféltér dizájnja a komoly, reprezentatív megjelenést célozza.



A vendégek által nem látogatható belső tereink fiatalos külsőt kaptak. Meglévő bútorainkat design bútorokkal egészítettük ki, kiemelten a belső projekttereinkben. A szőnyeg, a falak és a bútorok mintázata, összeállítása komoly tervezői munka eredménye.



Vezetőink 2-4 fős szobákban kaptak helyet, egyéb munkaállomásaink open space területen kerültek elhelyezésre. Irodánk központi tere az általunk agorának keresztelt irodarész, ahol belső megbeszéléseknek helyet adó projektterek, valamint kellemes beszélgető alkalmatosság mellett a csocsóasztalunk is helyet kap.