A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



MAM-Hungária Kft

Projekt adatok

Cím: 9795 Vaskeresztes Fő út 132
Dolgozók száma: 35
Átadás éve: 2018 Q3
Méret: 1500 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

Csoma Sarolta és Horváth Máté

Világítástechnika:

Komáromi Villamossági Kft

Növénydekoráció:

Örökzöld Kertészet

Irodabútoros:

Vivax Irodabútor

Tervező iroda:

Mátis És Egri Tervező Kft.

Projektmenedzsment:

Membránplast Kft

Leírás

A MAM-Hungária Kft a világ 3. legnagyobb bébitermék gyártó vállalata. A vállalatcsoport osztrák-svájci tulajdonú, melynek legnagyobb gyára Magyarországon, egy 300 lelket számláló faluban, Vaskeresztesen helyezkedik el. A vállalat éves szinten több, mint 90 millió bébiterméket gyárt és exportál a világ minden részére. A termékeket egyediség, sokszínűség, de legfőképpen magas minőség jellemzi.
Az értékesítés és gyártás folyamatos növekedése szükségessé tette egy 2015-ben induló, 3 évig tartó, ütemezett gyártócsarnok, raktárcsarnok és irodabővítést, valamint az eredetileg 1995-ben épült irodaépület felújítását. Komplett telephely fejlesztés révén, nem csak az épület belseje újult meg, hanem új parkoló, portaépület, kert, homlokzat, gépészet is.
Az irodaépület bővítése és felújítása már legújabb kornak megfelelően történt. Design és funkcionalitás, a közös terek hangsúlyozásának jellemzi az épületet. A bébitermékekben fellelhető nagyfokú színesség, lekerekített formák, barátságos ám mégis professzionalizmust sugalló környezet kialakítása volt a cél.
Annak ellenére, hogy a környezetet magas minőségbe emeltük a kollégák számára, fontos szempont volt a költséghatékonyság is. Sok jó ötlet megvalósult, mely tetszetős, mégsem túlzóan költséges. Az anyagok, bútorok, lámpák kiválasztása kellőképpen visszafogott, mégis kompakt egységet teremtenek.
Az átalakítás folyamatos épületrész-lezárásokkal, adott csapatok többszöri átköltöztetése mellett zajlott, részben ez okozta a hosszan elhúzódó megvalósítási időt. a szorosan együtt dolgozó csapatok egymáshoz közel kaptak helyet, szükség esetén egy, nagy légterű irodába, ahol kisebb egyeztető szigetek kerültek kialakításra.
Közösségi terek tekintetében bővítésre, átalakításra került az étkező, és a hozzá kapcsolódó kerthelyiség, kialakításra került egy kávézó, ahol egy hatalmas krétafalon a kollégák kiélhetik kreativitásukat, megépítésre kerültek az üzemcsarnok melletti irodasorhoz külön-külön kialakított kerti teraszok, egy konditerem, egy csendszoba, és egy multifunkciós tréningterem is, valamint 6 új tárgyaló.