A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Modern és zöld. Alkotás Point

Rekordösszeget, közel 2,5 millió eurót fordított 2012 és 2013-ban az Alkotás Point új tulajdonosa magas szintű fejlesztésekre, beruházásokra. Az irodaházat ingatlanalap-kezelő társaságán, a Heitman European Property Partners IV-en (HEPP IV) keresztül, tavaly januárban felvásárló, chicagói központú Heitman a gazdasági válság ellenére is megkezdte az irodaház átépítését, környezetbarát átalakítását. Az épület 2013.06.26-án kreatív "room escape" koncepció keretén belül mutatkozott be újra.

Az Alkotás Point új tulajdonosa 2012. január óta a Heitman European Property Partners IV (HEPP IV). Az ingatlan-kezelő a kelet-közép-európai térség egyik vezető ingatlan-befektetőjeként, 15 európai országban több mint 4 milliárd euró értékű vagyon fölött rendelkezik. Az eseményt a HEPP IV portfólió menedzsere David Brodersen nyitotta meg, aki megerősítette, a vállalat 2000 óta számos felvásárlást és befektetést bonyolított le a régióban, látványosan fokozva gazdasági jelenlétét, amely jól mutatja a Heitman hazai projektjének sikerébe vetett bizalmát és a magyar piac melletti hosszú távú elköteleződését is.

A közel 25.700 m2 bérelhető ingatlant kínáló irodaház népszerűsége továbbra is töretlen. A fejlesztéseknek köszönhetően nem csupán megtartotta korábbi megbízóit, de újabb 12 500 m2-t értékesített, meglévő és új bérlői között. A Concorde Alapkezelő Zrt. és a Concorde Értékpapír Zrt. 2003 óta bérlője az épület legszebb, felső emeleti szintjeinek, 2013-ban pedig évekkel hosszabbította meg szerződését az Alkotás Pointban. Az ingatlan tulajdonosa az épület karbantartására, átépítésére és korszerűsítésére 2012-ben, illetve 2013-ban közel 2,5 millió euró beruházást indított, a bérbeadó és üzemeltető AIG/Lincoln Kft. koordinációja alatt. Fekete Zsuzsa az AIG/Lincoln értékesítési vezetője elmondta, hogy az Alkotás Point 2012. évi fejlesztései során megújult az energia felügyeleti rendszer, korszerűsítve lett a teljes légtechnikai szerkezet és a villámhárító rendszer. Az év elején az épületegyüttesben található valamennyi csaptelepet korszerű, energiatakarékos szerelvényekre cserélték, amelyek nem csak az elhasznált víz, hanem a felmelegítéséhez szükséges energia mennyiségének drasztikus csökkentését is lehetővé teszik. Továbbá a légies térhez igazodó lobby beépítésével, a liftek felújításával, újszerű beléptető- és garázsfelügyeleti struktúra, valamint zöld tetőterasz kiépítésével újult meg a budai lokációjú modern irodaház. 2013. első júniusában befejeződtek az épület kávézóját és nyitott teraszát kivitelező munkálatok. A bérlők kényelmét szolgálja továbbá a megújult étterem, autómosó, bankfiók, 24 órás biztonsági szolgálat és a Medicover Egészségközpont szolgáltatási palettája is.

Az épület üzemeltetője a gazdasági recesszió következtében jelentkező igényekhez alkalmazkodva, rövidebb bérleti időre szóló, kisebb alapterületű, úgynevezett inkubátor irodákat is kialakított. A speciálisan a kisebb ügyfelek igényeihez igazított lehetőséggel, jelenleg az épület további 484 m2 területét hasznosítják.

A 2013.06.26-i rendezvény vállalkozó szellemű vendégei kipróbálhatták magukat az épület egyik szárnyában a népszerű "room escape" játékban is, ahol kijutáshoz intelligenciára és csapatmunkára is szükség volt. Kódokon, számzárakon, rejtvényeken, fejtörőkön, ördöglakatokon keresztül vitt az út kifelé.

Az Alkotás Point a folyamatos beruházásoknak, rugalmasságának, megújulásra való képességének valamint versenyképes management csapatának köszönhetően továbbra is az egyik legnagyobb presztízsű irodakomplexum Budán, Budapest nyugati kapujában.